Hima-Advies
Bedrijfskundig adviesbureau voor de profit en nonprofit sector

Onze Missie en Visie

DE VISIE

De adviseurs van Hima Advies hebben een gedeelde visie; Het zo goed mogelijk ondersteunen van bedrijven en bijbehorende processen om bij te dragen aan het succes van de opdrachtgever. Hoge kwaliteit leveren tegen betaalbare tarieven, uitgevoerd door vakbekwame, bedreven adviseurs met eerlijke adviezen, die gedegen trainingen geven en gaan voor langdurige samenwerkingsverbanden. 

DE MISSIE

Het is echt onze passie om bedrijven te ondersteunen bij het oplossen van een zo breed mogelijk scala aan vraagstukken. Of het nu tijdelijke invulling is bij een project, verlof of ziekte, advies bij (re)organisatie, strategie- en beleidsbepaling, bedrijfsovername, of een verbetertraject om de productiviteit te verhogen; we worden daar warm van! We zijn dan ook op missie om het beste en meest veelzijdige adviesbureau te worden van Nederland, waar u terecht kunt voor al uw vraagstukken.

Onze ervaren bedrijfsmanagers en adviseurs maken gebruik van "best practices" en de meest geavanceerde oplossingen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.